Kruipruimte isolatie

Een kruipruimte wordt geventileerd. Dit zorgt voor een koude luchtstroom tegen de onderkant van de vloer van uw woning. En dat zorgt er weer voor dat minstens 10% van de warmte in huis via de vloer verloren gaat. Het isoleren van de bodem van de kruipruimte helpt de warmte in huis te houden. Dat zult u direct merken aan het leefklimaat én aan uw energierekening. En het milieu merkt dit aan de CO2-uitstoot. Er zijn dus meerdere zaken gebaat bij goede bodemisolatie.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Hoe gaat het isoleren van de bodem in zijn werk?

Bij het isoleren van de bodem wordt er op de bodem van de kruipruimte isolatie aangebracht. Hierdoor kan de koude luchtstroom niet tegen de onderkant van uw vloer aanslaan. Een alternatief voor bodemisolatie is vloerisolatie, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer uw kruipruimte laag is of niet toegankelijk is, is vloerisolatie niet mogelijk, maar bodemisolatie nog wel. Het resultaat is dat u toch van een warme vloer en minder stookkosten geniet. De waarde van uw woning stijgt, uw energielabel verbetert en u geniet van meer wooncomfort. Een win-win-win-situatie dus!

 

Hoe werken wij?

Wij kunnen de bodem van uw kruipruimte isoleren met isolatiefolies, dekens, cellulose isolatie of HR++ parels. Daarbij kijken we goed naar de isolatiewaardes, de eigenschappen en eventuele voor- en nadelen van de verschillende isolatiematerialen. Pas wanneer we bij u thuis langs zijn geweest om uw kruipruimte te bekijken, weten we welke isolatiematerialen er mogelijk zijn en met welk materiaal u de hoogste isolatiewaarde kunt behalen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. U ontvangt dan ook direct een maatwerk offerte waar u vervolgens rustig over na kunt denken.

Onze garanties:

  • Gecertificeerde producten
  • Scherpe prijzen
  • Een dalende energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw woongenot verbetert

Na het aanbrengen van isolatiekorrels merken onze klanten direct het resultaat. De thermografische scan, die we optioneel uitvoeren na een aantal weken, bevestigd dat onze isolatie werkt!

Isolatiespecialist

Uw bodem isoleren?

Wilt u geen kou meer in de winter en een koel huis in de zomer? Wilt u besparen op uw energierekening? Denk dan eens aan bodemisolatie. Wij vertellen u ook graag hoe het zit met een eventuele subsidie, waardoor het isoleren van de bodem nog minder prijzig wordt en de terugverdientijd nog korter!

Kruipruimte isolatie producten

Isolatieparels EPS

Vochtproblemen

Bodemisolatie

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: