Over Holland Isolatie Service

Familiebedrijf

Holland Isolatie Service is een jong en flexibel familiebedrijf. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de isolatiebranche en werken daarbij door heel Nederland.

U kunt bij Holland Isolatie Service terecht voor kruipruimteisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen voor het impregneren van uw gevel.

Advies op maat

De juiste manier van isoleren verschilt per woning. Om deze reden komen wij altijd eerst bij u langs voordat wij een offerte opstellen. Onze adviseur bespreekt met u uw wensen en bekijkt daarna wat er te realiseren is. Ook wordt de totale besparing en de terugverdientijd voor u berekend. Direct na dit gesprek heeft u uw offerte in uw mailbox.

Ontzorgen

Holland Isolatie Service zal u na de werkzaamheden een factuur en garantiebewijs toezenden. U ontvangt bij ons een garantie van 15 jaar. Wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen door ons laat uitvoeren, komt u in aanmerking voor de landelijke subsidie vanuit de overheid. Holland Isolatie Service zorgt dat u alle benodigde documentatie ontvangt en helpt u indien nodig met het indienen van de subsidieaanvraag. Op die manier kunnen wij u compleet ontzorgen!

Nacontrole

Wij komen een aantal maanden na uitvoering voor de prijs van slechts €250,- bij u langs voor een nacontrole. Er wordt een thermografische scan gemaakt van uw woning waarop te zien is of alles juist is geïsoleerd. De warmtescan kan pas gemaakt worden wanneer het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur minimaal 10 graden is.

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: