Dakisolatie

Heeft u nog geen dakisolatie? Wist u dat er gemiddeld maar liefst 40% van de warmte via het dak verloren gaat? Onnodig, want goede dakisolatie zorgt ervoor dat het binnen behaaglijk warm blijft. Ook als er op dit moment maar een dun laagje dakisolatie zit, is het isoleren van uw dak een goed idee. De warmte die opstijgt, blijft hierdoor beter binnen en kou kan niet langer door het dak dringen. Dat merkt u niet alleen aan het binnenklimaat, maar ook aan uw portemonnee! En voor het milieu is het ook prettig, want de CO2-uitstoot daalt.

Lees meer
Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Hoe wordt dakisolatie aangebracht?

Bij het isoleren van uw dak wordt er isolatie aan de binnenzijde van het dak. Er wordt als het ware een warme deken van isolatie over uw dak geplaatst. Dat kan op verschillende manieren. Enkele mogelijkheden zijn HR++ parels, glaswol, steenwol, isolatieschuim of folie. Het is per isolatiemateriaal verschillend wat de isolatiewaarde is, welke isolerende eigenschappen het heeft en hoe en waar het toegepast kan worden. Bent u benieuwd wat er bij uw dak mogelijk is? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

Hoe werken wij?

Na het maken van een afspraak komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw dak te bekijken. We kijken dan met welk product de hoogste isolatiewaarde behaald kan worden. Onze adviseur kan u vervolgens uitgebreid vertellen over de mogelijkheden die er zijn. U ontvangt direct een maatwerk offerte.

Onze garanties:

  • Gecertificeerde producten en technieken
  • Scherpe prijzen
  • Een dalende energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw woongenot verbetert

Bij Holland Isolatie Service hebben we alle disciplines in huis. Wij leveren projecten van A tot Z op en dat maakt ons werk erg veelzijdig en uitdagend.

Isolatiespecialist

Uw dak isoleren?

Uw dak isoleren is een goede investering, of u nu een plat dak wil isoleren of een schuin dak wil isoleren. U merkt het namelijk ieder jaar opnieuw aan uw energierekening. Bovendien is uw huis meer waard na het plaatsen van dakisolatie. En dat is ook mooi meegenomen!

De Nederlandse overheid moedigt het nemen van isolatiemaatregelen aan. Daarom geven zij subsidie wanneer u als woningeigenaar minstens twee energiebesparende maatregelen neemt, zoals dakisolatie in combinatie met vloerisolatie. U kunt daarmee ongeveer 20% van uw (dakisolatie)kosten terugkrijgen!

Wij beschikken over de
volgende certificeringen:

💬 Vragen over isolatie? Chat nu!