Dakisolatie

Heeft u nog geen dakisolatie? Wist u dat er gemiddeld maar liefst 40% van de warmte via het dak verloren gaat? Onnodig, want goede dakisolatie zorgt ervoor dat het binnen behaaglijk warm blijft. Ook als er op dit moment maar een dun laagje dakisolatie zit, is uw dak isoleren een goed idee. De warmte die opstijgt, blijft hierdoor beter binnen en kou kan niet langer door het dak dringen. Dat merkt u niet alleen aan het binnenklimaat, maar ook aan uw portemonnee! En voor het milieu is het ook prettig, want de CO2-uitstoot daalt.

Lees meer
Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Een dak isoleren: hoe werkt dat?

Bij het isoleren van uw dak wordt er dakisolatie aan de binnenzijde van het dak aangebracht. Er wordt als het ware een warme deken van isolatie over uw dak geplaatst. Dat kan op verschillende manieren. Enkele mogelijkheden zijn cellulose, glaswol, steenwol, isolatieschuim of folie. Het is per isolatiemateriaal verschillend wat de isolatiewaarde is, welke isolerende eigenschappen het heeft en hoe en waar het toegepast kan worden. Bent u benieuwd wat er bij uw dak mogelijk is? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

Hoe werken wij?

Na het maken van een afspraak komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw dak te bekijken. We kijken dan met welk product de hoogste isolatiewaarde behaald kan worden en of wij dakisolatie aan de binnenzijde of buitenkant adviseren. Onze adviseur kan u vervolgens uitgebreid vertellen over de mogelijkheden die er zijn. U ontvangt direct een maatwerk offerte voor de dakisolatie.

Onze garanties:

  • Gecertificeerde producten
  • Scherpe prijzen voor dakisolatie binnenzijde / buitenkant
  • Een dalende energierekening
  • De waarde van uw woning stijgt
  • Uw woongenot verbetert

Bij Holland Isolatie Service hebben we alle disciplines in huis. Wij leveren projecten van A tot Z op en dat maakt ons werk erg veelzijdig en uitdagend.

Isolatiespecialist

Een plat of schuin dak isoleren?

Uw dak isoleren is een goede investering, of u nu een plat dak wil isoleren of een schuin dak wil isoleren. U merkt het namelijk ieder jaar opnieuw aan uw energierekening. Bovendien is uw huis meer waard na het plaatsen van dakisolatie. En dat is ook mooi meegenomen!

De Nederlandse overheid moedigt het nemen van isolatiemaatregelen aan. Daarom geven zij subsidie wanneer u als woningeigenaar minstens twee energiebesparende maatregelen neemt, zoals het dak isoleren in combinatie met vloerisolatie. U kunt daarmee ongeveer 20% van uw (dakisolatie)kosten terugkrijgen!

Veelgestelde vragen over dakisolatie

Kan ik mijn dak isoleren met subsidie?

Dankzij de ISDE subsidie kunt u tot wel 20% van de totale kosten terugkrijgen als u als woningeigenaar minstens twee energiebesparende maatregelen neemt in huis. Denk bijvoorbeeld aan spouwisolatie en dakisolatie. Wij leveren u graag de benodigde documenten voor het aanvragen van de subsidie.

Wat heeft de voorkeur: dakisolatie aan de binnenzijde of buitenkant?

Dakisolatie aan de binnenzijde is een stuk eenvoudiger aan te brengen, maar ook dakisolatie aan de buitenkant is mogelijk. We komen graag bij u thuis kijken wat de mogelijkheden voor uw huis zijn.

Het is vele jaren geleden dat ik mijn schuin dak liet isoleren. Kan ik dat nog na-isoleren?

Jazeker. U kunt de isolatie van uw dak verbeteren door een extra laag isolatie aan de oude laag toe te voegen of door eerst de bestaande isolatie te verwijderen en die te vervangen door dikker isolatiemateriaal.

Dakisolatie producten

Gespoten wol

Schuimisolatie

Cellulose isolatie

Isolatiefolie

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: