Zakelijk

Holland Isolatie Service is dé allround specialist op het gebied van isolatie. Met ons team van ervaren vakmensen, bieden wij hoogwaardige isolatieoplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze expertise in dakisolatie, vloerisolatie en (spouw)muurisolatie maakt ons tot een betrouwbare partner voor elk zakelijk project. Dat kan één woning of een bedrijfspand zijn, maar ook het projectmatig isoleren van een blok huurwoningen voor een corporatie. Holland Isolatie Service is lid van Natuurvriendelijk Isoleren. Zo bespaart u energie én beschermen we samen de natuur.

Offerte aanvragen

Doelgroepen

Wij richten ons op diverse doelgroepen binnen de zakelijke markt, waaronder:

  • Aannemers: Betrouwbare isolatiepartner voor bouwprojecten.
  • Woningcorporaties: Duurzame isolatieoplossingen voor huurwoningen.
  • Vereniging van Eigenaars (VvE’s): Collectieve isolatieprojecten voor appartementencomplexen.
  • Maatschappelijk vastgoed: Isolatie oplossingen voor scholen, ziekenhuizen en andere publieke gebouwen.
  • Vastgoedbeheerders: Efficiënte isolatie aanpak voor commercieel vastgoed door heel Nederland.

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Aannemers

Als aannemer in de bouw zoekt u betrouwbare partners die projecten slagvaardig en in goede samenwerking oppakken. Wij zijn een professioneel isolatiebedrijf dat met plezier rekening houdt met de specifieke wensen van uw opdrachtgevers. Alles is erop gericht om de gestelde doelen qua duurzaamheid snel en betaalbaar te realiseren. Waar in Nederland uw project ook is, ons team staat klaar voor elke nieuwe klus bij woningcorporaties, beleggers, VvE’s en overheidsinstanties.

Woningcorporaties

Corporaties in heel Nederland zijn druk bezig hun woningvoorraad duurzaam en energiezuinig te maken. Met de toenemende eisen op het gebied van energieprestaties en isolatienormen is het belangrijk om samen te werken met een ervaren partner die een actieve bijdrage kan leveren in het behalen van de gestelde doelen. Holland Isolatie Service heeft de expertise om corporaties op alle fronten te ontzorgen in het verduurzamen van hun woningbestand. We vertellen graag meer over onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Verenigingen van Eigenaren

Voor VvE’s speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Energiekosten besparen, het wooncomfort verhogen en bijdragen aan een beter milieu zijn hét onderwerp van gesprek tijdens menig vergadering. Holland Isolatie Service is de ideale landelijke partner om deze doelen in goed overleg en met zo min mogelijk overlast voor uw bewonersgroep te realiseren. Appartementencomplex of woongebouw isoleren, schakel Holland Isolatie Service als familiebedrijf in voor betrouwbare isolatiewerkzaamheden.

Maatschappelijk vastgoed

Voor scholen, zorgcomplexen, sporthallen en culturele centra is duurzaamheid een belangrijk thema. Bij het verduurzamen van deze publieke gebouwen speelt niet alleen de zorg voor een beter milieu, maar ook de gezondheid en het welzijn van alle gebruikers. Natuurlijk is het verlagen van energiekosten eveneens belangrijk. Holland Isolatie Service begrijpt de specifieke behoeften die er zoal komen kijken bij het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed en biedt hiervoor gespecialiseerde isolatieoplossingen aan.

Vastgoedbeheerders

Het beheren en optimaliseren van de energieprestatie en duurzaamheid van uw vastgoedportfolio is een flinke uitdaging. Het verbeteren van de isolatie speelt hierin een belangrijke rol. Holland Isolatie Service helpt vastgoedbeheerders bij het verhogen van de waarde van vastgoed en tegelijk het verminderen van de operationele kosten. Ons team vertelt u graag hoe wij samen kunnen werken aan een rendabel en duurzaam vastgoedportfolio.

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Werkwijze

Bij Holland Isolatie Service hanteren wij een gestructureerde en klantgerichte aanpak voor onze zakelijke klanten:

Intakegesprek

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek om de specifieke behoeften en wensen van de klant in kaart te brengen.

Inspectie en advies

Onze experts voeren een grondige inspectie uit van het te isoleren pand en geven op basis daarvan een gedetailleerd advies.

Offerte op maat

Op basis van de inspectie en het advies stellen wij een offerte op maat op, waarin alle kosten en werkzaamheden duidelijk worden omschreven.

Uitvoering

Onze ervaren isolatieteams gaan aan de slag volgens een strak schema, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan.

Nazorg en evaluatie

Na afronding van het project zorgen wij voor een grondige controle en evalueren we het project met alle betrokkenen.

Onze zakelijke isolatie diensten

Holland Isolatie Service is een echt familiebedrijf dat uitsluitend werkt met eigen personeel. Als allround isolatiebedrijf hebben we ervaring in kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Ook kunt u bij ons terecht voor het impregneren van gevels.

Dakisolatie

  • Cellulose isolatie
  • Gespoten wol
  • Isolatiefolie
  • Schuimisolatie

Spouwisolatie

  • Minerale wol
  • Schuimisolatie
  • Spouwmuurisolatie met EPS-parels
  • Verwijderen spouwmuurisolatie

Kruipruimte isolatie

  • Bodemisolatie
  • Isolatieparels EPS
  • Vochtproblemen

Vloerisolatie

  • Cellulose vloerisolatie
  • Isolatiefolie
  • Isolatieschuim

Gevels

  • Gevelreiniging
  • Impregneren
  • Gevel repareren

Projectmatig natuurvriendelijk Isoleren

Bij Holland Isolatie Service begrijpen we dat duurzaamheid en aandacht voor het milieu steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Daarom bieden wij natuurvriendelijke isolatieoplossingen aan die niet alleen energie besparen, maar ook de biodiversiteit beschermen. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat bijvoorbeeld vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen niet worden verstoord tijdens het isolatieproces. We nemen maatregelen om deze dieren te beschermen en bieden hen alternatieve verblijfplaatsen aan.

Veelgestelde vragen en antwoorden over isoleren voor de zakelijke markt

Waarom is isolatie belangrijk voor zakelijk vastgoed?

Isolatie helpt om energiekosten te verlagen, het comfort te verhogen en draagt bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Goed geïsoleerde gebouwen verbruiken minder energie, wat resulteert in lagere operationele kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Welke isolatiematerialen gebruiken jullie?

Wij gebruiken diverse hoogwaardige isolatiematerialen, zoals glaswol, steenwol, EPS en PUR, afhankelijk van de specifieke eisen van het project.

Bieden jullie garantie op de uitgevoerde werkzaamheden?

Ja, wij bieden standaard 15 jaar garantie op al onze isolatiewerkzaamheden, zodat u verzekerd bent van duurzame kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van dakisolatie?

Dakisolatie voorkomt warmteverlies via het dak, wat een van de grootste bronnen van energieverlies in een gebouw is. Dit leidt tot lagere verwarmingskosten in de winter en geringere koelingskosten in de zomer.

Hoe kan spouwmuurisolatie bijdragen aan duurzaamheid?

Spouwmuurisolatie vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren met isolatiemateriaal, wat helpt om warmte binnen te houden en koude lucht buiten. Dit verbetert de energie-efficiëntie en vermindert de CO2-uitstoot.

Wat zijn de kosten en terugverdientijd van isolatie?

De kosten van isolatie variëren afhankelijk van de grootte en het type van het gebouw, evenals het gekozen isolatiemateriaal. De terugverdientijd is meestal enkele jaren, de belangrijkste winst zit hem in de besparingen op energiekosten.

Welke subsidies zijn beschikbaar voor isolatie van zakelijk vastgoed?

Er zijn verschillende subsidies en financiële regelingen beschikbaar voor het isoleren van zakelijk vastgoed. Deze kunnen variëren per regio en project, dus het is belangrijk om de actuele mogelijkheden te onderzoeken. Ons team geeft graag advies op maat.

Hoe kan isolatie bijdragen aan het verhogen van de vastgoedwaarde?

Goed geïsoleerde gebouwen zijn aantrekkelijker voor huurders en kopers omdat ze lagere energiekosten en een hoger comfortniveau bieden. Dit kan de waarde van het vastgoed aanzienlijk verhogen weten we uit ervaring.

Wat zijn de milieueffecten van isolatie?

Isolatie vermindert de energiebehoefte van een gebouw, wat leidt tot een lagere uitstoot van broeikasgassen. Dit draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering en helpt bedrijven om hun milieudoelstellingen te bereiken.

Hoe lang duurt het om een gebouw volledig te isoleren?

De duur van een isolatieproject hangt af van de grootte en complexiteit van het gebouw. Kleine projecten kunnen binnen enkele dagen voltooid zijn, terwijl grotere projecten enkele weken kunnen duren.

Waarom kiezen voor Holland Isolatie Service?

Ons familiebedrijf geeft eerlijk en persoonlijk advies, verwerkt uitsluitend hoogwaardige isolatiematerialen en heeft een klantgerichte aanpak. Wij helpen bedrijven om hun duurzaamheidsdoelen te bereiken met op maat gemaakte isolatieoplossingen.

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Certificeringen:

Lid van: