Gevels

De gevel van uw woning is het eerste dat opvalt wanneer iemand u bezoekt. Natuurlijk wilt u dat deze er schoon en netjes uitziet. Daarnaast is het voor de staat, de levensduur en de waarde van uw woning belangrijk om uw gevel goed te onderhouden. Over het algemeen hoeft u daar weinig moeite voor te doen, maar toch is het raadzaam om twee keer per jaar, na de zomer en na de winter, de staat van de gevel te beoordelen. Dat is een fluitje van een cent en daarmee kunt u veel schade voorkomen. Holland Isolatie Service is er voor u als u uw gevel een opknap- of opfrisbeurt wilt geven. Wij bieden u de volgende diensten aan:

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Gevel impregneren

Door de gevel te impregneren, beschermt u deze tegen doorslaand vocht en andere weersinvloeden, tegen algen, schimmels en mossen. Er wordt tijdens het impregneren een waterafstotende laag op de muur aangebracht. Hiermee wordt schade, zoals vorstschade, voorkomen en kan vervuiling gemakkelijk verwijderd worden. Holland Isolatie Service werkt met professionele reinigingsmiddelen en -materialen. Het is de investering zeker waard. Uw gevel wordt weer jarenlang beschermd!

Gevel impregneren

Gevel reinigen

Een schone gevel ziet er mooier uit. Tijdens het reinigen van de gevel worden aanslag en vervuiling van de buitenmuur verwijderd, die in de loop der tijd door weer en verkeer achtergelaten zijn. Gevelreiniging zorgt ervoor dat uw gevel in een goede conditie blijft. De experts van Holland Isolatie Service weten welke reinigingsmethode het beste is voor uw gevel. Door de verkeerde reinigingsmethode zou immers schade aan uw gevel kunnen ontstaan. Door uw gevel ook direct te impregneren, hoeft u minder snel opnieuw te reinigen.

Gevel reinigen

 

Gevel repareren

Holland Isolatie Service is er ook voor zichtbare en onzichtbare schade aan uw gevel, denk aan scheuren of een verzakking. Voor beschadigd metselwerk is herstel essentieel. Zo zorgen we ervoor dat het wooncomfort terugkeert. Preventief onderhoud heeft zelfs een positieve invloed op de isolatiewaarde van uw woning en voorkomt ergere schade. Wij weten dat schade aan uw gevel ongewenst is en komen graag met een passende oplossing. We kunnen uw beschadigde gevel repareren, renoveren of herstellen. Het resultaat is duurzaam en onzichtbaar!

Gevel repareren

Certificeringen:

Lid van: