Minerale wol

De tussenvloer isoleren met minerale wol is een goed idee, want minerale wol zorgt als isolatie in de vloer voor een hoge isolatiewaarde. Het is duurzaam, onbrandbaar en geurloos en gemakkelijk te verwerken in uw tussenvloer. Isoleren met minerale wol doen wij met Ursa PureFloc. We vertellen u er graag meer over.

Offerte aanvragen

Neem direct vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs om de vele mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Gratis adviesgesprek

Isolatie: minerale wol in de vloer

Bij Holland Isolatie Service gebruiken we als minerale wol voor de vloer Ursa PureFloc, een minerale inblaaswol. Inblaaswol is ideaal bij moeilijk toegankelijke ruimtes, zoals de holle ruimte in een tussenvloer. Inblaaswol past zich aan aan de vorm van de ruimte en kan iedere hoek bereiken, waardoor een optimale verdeling bereikt wordt en er kostenbesparend gewerkt kan worden, want u blijft niet met een overschot aan minerale wol zitten. Dankzij de snelle en flexibele verwerking kan de minerale wol Ursa PureFloc goed in uw (tussen)vloer verwerkt worden.

Ursa PureFloc staat bekend om zijn hoge thermische prestaties en is akoestisch isolerend. U geniet daardoor ieder seizoen van een aangename binnentemperatuur en u heeft geen last van geluiden uit aangrenzende ruimtes. Daarnaast draagt Ursa PureFloc bij aan de luchtkwaliteit in huis. Het is milieuvriendelijk, duurzaam, stofvrij, formaldehydevrij maar toch dampopen, waterafstotend  en bestand tegen schimmelvorming.

Uw tussenvloer isoleren met minerale wol

Wilt u uw tussenvloer isoleren met minerale wol en zo van meer thermisch en akoestisch comfort profiteren? Een specialist van Holland Isolatie Service komt graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken, uw vragen te beantwoorden en een offerte op maat voor u te maken. Dat kan voor de minerale wol Ursa PureFloc zijn, maar als uw vloer meer gebaat is bij andere isolatie zullen we u daar ook zeker in adviseren. Onze inspectie is vrijblijvend. Er zijn geen kosten verbonden aan advies over isolatie met minerale wol.

Minerale wol Ursa PureFloc

  • Gemakkelijk in vloer te verwerken
  • Hoge isolatiewaarde
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Geurloos en recyclebaar
  • Brandwerend en geluiddempend

Maak vrijblijvend een afspraak

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken als u uw tussenvloer wilt isoleren met minerale wol. Holland Isolatie Service is specialist in minerale wol en (vloer)isolatie. We bekijken graag de mogelijkheden met u.

 

Ook helpen we u graag met een eventuele subsidieaanvraag. Daarvoor kunnen wij de benodigde gegevens bij u aanleveren. Dankzij de ISDE-subsidie kunt u tot wel 20% van de totale kosten terugkrijgen als u als woningeigenaar minstens twee energiebesparende maatregelen neemt in huis!

Veelgestelde vragen over minerale wol

Tussenvloer isoleren of niet?

Een tussenvloer isoleren zorgt voor een goede thermische isolatie maar houdt ook geluiden tegen. Tussen verdiepingen vindt veel geluidsoverdracht plaats. Denk aan luchtgeluiden (stemmen, muziek) en contactgeluiden (voetstappen, schuivende stoelen). De juiste isolatie in de vloer zorgt voor meer wooncomfort.

Kan ik zelf isolatie / minerale wol in de vloer aanbrengen?

Dat kan, maar houdt er dan wel rekening mee dat u dan geen recht meer heeft op subsidie. De subsidie geldt niet voor zelf aangebrachte isolatie. Laat u de minerale wol door een specialist in de vloer aanbrengen, dan heeft u recht op een vast bedrag per vierkante meter aan subsidie.

Is minerale wol als isolatie in de vloer duurzaam?

Minerale wol wordt gemaakt van minerale grondstoffen uit vrijwel onuitputtelijke bronnen, waardoor we minerale wol isolatie duurzaam en ecologisch kunnen noemen. Het bestaat voor minstens 90% uit natuurlijke en gerecyclede materialen zoals zand, gerecycled glas en gerecyclede glaswol. Bovendien wordt energie bespaard bij het produceren, transporteren en plaatsen van minerale wol, als je het vergelijkt met andere isolatieproducten.

Wij beschikken over de
volgende certificeringen: